Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

05 mai, 2015

Siste nybestilling på bordfronten...


Da var det siste bordet ferdig og klart for levering... Jeg skulle legge det ut før jeg reiste, men det ble for travelt så her kommer i alle fall bildene.. ;-)


 Vi har tatt litt sommerferie nå, for til sommeren så har vi så mye å gjøre på huset.. da må vi fortsette med oppussing og verandabygging og da blir det lite tid for lange late ferieturer..
Det gjelder og smi mens jernet er varmt og når det gjelder restaurering av hus så er det lissom sommeren som gjelder... håper på en laaang og varm sommer :-D

Så da gikk turen vår til Kreta, det er i tidligste laget og reise dit nå, men vi hadde en aldeles perfekt tur med strålende sol og varme, uansett så er det ferie og ferie betyr KOS...og late dager med god mat, godt drikke, gode bøker og masse nye inntrykk... Vi har stoorkost oss! :-DNå er jeg klar for ny uke med jobbing og hverdagsliv og påfyll av energi og D-vitamin er i boks :-D
Ha en strålende tirsdag alle sammen <3

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: