Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

14 mai, 2015

Ønsker dere en SUUPER 17. mai feiring på søndag!


Er bare en liten tur innom for å ønske dere en kjempe fin langhelg og en strålende 17.mai feiring... Vi håper på sol og godvær over det hele.. sånn at det blir mye is på oss :-D
...eller.. mye is og pølser blir det uansett den dagen, det er jo det som er søttendemai jo ;-)


Kos dere glugg så kommer det snart et nytt prosjekt med oppskrift på bloggen... 


Om litt over en uke har vi en konfirmant i huset, så det er nok å henge fingrene i om dagen... men jeg liker det, elsker jo å planlegge..å pynte.. å handle inn.. å lage mat og forberede... så selv om det er mye å gjøre og ganske slitsomt så er det 90 % stas og moro! :-D Fint å lage en stor dag for en liten, men stor gutt.. ;-)

Men først...
HURRA HURRA HURRA!! :-D
GRATULERER MED DAGEN NORGE! <3

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: