Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

28 mai, 2015

Litt inspirasjon til dere som også har en konfirmant i hus...Her ser dere lokalet vi var i, det er et kjempe koselig tømmerhus som både er intimt og veldig hjemmekoselig.. her var vi 29 gjester og vi kunne igrunn ikke vært flere, da hadde det blitt litt trangt..


Litt forberedelser og pusling av serviettbretting og kuvertgaver...


...og bilen full av kaker, eføy og nydelige roser fra Trysil blomsterforretning, memorylane heter disse dus lilla rosene, og de er altså såå nydelige <3


Vi gjorde i år som i fjor og fylte opp en gammel sinkbalje full av popcorn som gjestene fikk når de kom.. og som sto framme under hele selskapet, godt med litt salt mellom alle de søte og gode kakene ;-)


Her limer jeg på små sølv halvkuler på P'en til Patrik...Borddekking...


Den flotte konfirmanten...Patrik valgte spekemat med tilbehør og rømmesoll på dagen sin...
Rømmesoll er en tradisjonell gammel gårdsmat, der ingrediensene er rømme, kulturmjølk og skjørost.. med sukker oppå, det passer veldig til salt spekemat.......og her er vi da... ;-)

Nå tar jeg meg en langhelg og skal bare kose meg og nyte litt sol (håper jeg da..) og late dager med venner, vin og god mat :-)
Ha en kjempe fin helg dere også, så skrives vi <3

-Lisbeth-


1 kommentar:

Anonym sa...

Så utrolig kreativ du er...
Fallt slik for dei herlige brettet serviettene formet som skjorter...
Har du en mal på dette?