Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

04 juni, 2015

Masse fri...

Mai kom og mai gikk... med masse fri og inneklemte dager, de er så utrolig deilige og ha, ekstra lange helger og bare kos :-D

Legger ut litt bilder fra den siste tiden... til inspirasjon..

Snart er det helg igjen og da venter en herlig Oslo tur på denne frøkna, da er det musikkens dag og konserter i hele byen, hååper på sol og varme..det hadde vært helt knall!


Uansett så blir det nok en fantastisk helg på hotell med venner, møte kjente i byen og treffe Per (bror), han skal være med Swedish Ship Götheborg ut å seile i sommer igjen, så blir fint å se han før det..
 -gleder meg masse i alle fall!!.... :-D

(Per fra sist han var ute...)

-men med sol så blir alt litt enklere, og såå utrolig deilig å sitte på uterestauranter med den berømte vinen og se på folk, spise god mat, høre på musikk, kjenne sola som stikker og kjenne at huden blir rød.. DET er SOMMER det!! :-D


 (...det ser ut som det skal bli sommer oppi her også etterhvert.. tjohh.. :-D )

Men uansett... kos dere med deres helg, og gjør masse ut av den..eller ingenting ;-) ...-deilig det også ;-) så skrives vi..

GOD HÆLJ <3

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: