Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

18 april, 2016

Lager skrivepult...


Dere har kanskje fått med dere at jeg driver å snekrer en skrivepult på bestilling om dagen, den skal være hvit, med 3 skuffer og nagler... Det er veldig mye jobb, mye pussing, sparkling og maling...men håper den blir fin til slutt ;-)-flere bilder kommer etterhvert, når den blir ferdig.
Den skal leveres på fredag, så jeg må være effektiv denne uka her, det er mye jobb når det er med skuffer, men skikkelig gøy når kunden selv har vært med og bestemt hvordan den skal være..
Blir spennende å levere den... skal også levere en stor klokke samme dagen, så litt å gjøre i dagene framover... ;-)


-jeg vurderer og ta en tur til Hønefoss i samme slengen og dra på showroomet til TM Design på lørdagen, det har jeg egentlig hatt lyst til lenge, men ikke tatt meg tid til... er det flere av dere som kanskje skal dit?
-kanskje vi ses? :-D

Flere bilder kommer snart ;-)

Ha en nydelig uke og kos dere masse! :-D

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: