Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

08 april, 2016

HæÆæÆæLjjj!!...

(Vin ute i sol og haglskur, jaja...det er jo april...)

Jaggu så var det freda'n att... for en deilig dag det er, freeeedaaag!!... Aahhh... kjimser ikke av fredagsfølelsen, den har vært med meg siden den dagen jeg begynte i 1.klasse på barneskolen, og siden har fredagen vært den beste dagen i uka..
-alle på jobben er glade og finner på morsomheter i arbeidstiden, hele familien stråler og er super HAPPY, alle på butikken smiler og nikker...javisst er det helg! :-)
TJOHÅÅJJJII!! :-D


For min del blir det bare kos denne helga, noe snekring blir det vel ratt og, men det er jo bare kos og avslapning for meg, en herlig følelse... Hva skal dere finne på?
-her er allerede rødvinsglasset fyllt opp, kosebuksa er på og indisk mat putrer på komfyren, det lukter karri og chutneymarinade i hele huset.... miilaik! <3


Det er retrodager på senteret her denne helga, så jeg må vel ta en tur og kikke litt i morra, retro er kult, og lørdagsmaten må jo handles inn så da tipper jeg det blir en kafètur på formiddagen i morra (Jeg bare ELSKER å sitte å se på folk!) :-)


Men dere, ha en nydelig hælj a, og kos dere masse med det dere måtte finne på av gjøremål, nyt helgedagene...brått er det hverdag igjen... ;-)

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: