Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

04 januar, 2015

Nytt år..nye muligheter..

Januar har kommet og vet dere, selv om jeg bor i Trysil, i et nydelig vinterlandskap av en annen verden.. så har jeg vårfølelse, èn dag med varmegrader, snøen smelter på trappa.. èn dag med noen få kuldegrader... og da tenker jeg.. JAAA, våren er ikke såå langt unna, jippeyey!! :-D (selvom jeg vet at den bitende kulden kan komme når som helst..)


Legger forresten bare ut litt inspirasjonsbilder fra den siste tiden... blant annet fra Oslo turen :-D bilder er jo alltid moro og se på :-)

Fra leiligheten til bror Per.. han har det utrolig fint og koselig, og med en nydelig utsikt fra Ekebergåsen.. kunne ha flytta inn! :-D

Selfie med Per <3

Fra Espresso house.. Skikkelig kul plass, stilig innredning og koselig miljø! :-D
(..og alle som kjenner meg vet at jeg er veldig opptatt av interiøret på kaffebarer og restauranter, at det burde være mye fint og hvile øynene på OG at det er gode stoler og sittecomfort..)

Ella, Per, Robin og meg på lunsj.. nyyter!! ;-)

Måtte en tur på Steen & Strøm og kjøpe noe småtteri fra Lexington... ;-)

Den franske bazar på Grünerløkka, en utrolig kul gjenbruksbutikk med aaaltfor mye KULT!! Som de Tolix stolene.. kunne dødd for de ;-) og de er myye finere brukt enn nye.. Tenk.. en nedlagt garasje/verksted, pusset opp til en kul leilighet.. med betongvegger, HØYT under taket og stoore rom.. AAHHH!!!!! :-D

Vi spiste nydelig sushi på VULKANFISK på mathallen, skikkelig koselig servitører og GOD sushi.. ANBEFALER en tur dit!

Mmmm...

Hele mathallen syns jeg er et kjempe kult sted, med veldig mye fine råvarer og hyggelig stemning, kommer garantert tilbake neste gang :-D

Per og meg...igjen.. :-P Fiiine broren min som jeg er vanvittig glad i og ikke minst stolt av <3


-nei...nå får jeg gi meg, sitter her og drømmer om vår og sommer jeg nå..for ikke å snakke om den fine tiden vi har i vente, da vi skal begynne å bygge veranda, stooor veranda på hele framsiden.. ååhh..det blir en DRØM!! Og jeg har så mange planer for hvordan den verandaen skal bli seende ut, jeg har masse bilder i hodet mitt, både av utseende, hvilke møbler jeg ønsker meg og hvilke møbler og stæsj jeg skal lage, og hvor koselig det skal bli og sitte ute der til langt uti...oktober!? hihi...eller... ;-)
...drømmmmmer..... ;-)

Men nå detter det inn besøk her, har invitert til pizzasøndag.. :-D
-men kos dere masse med deres søndag og hva dere enn måtte finne på.. nyt siste rest av helga! :-D

-Lisbeth-
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei liker møblene dine, har ett tips hvis du har lyst på skjulte skruehull. Sjekk ut Kreg-Jig! Koster litt men verdt det i mine øyne :)

Kreg Jig® K4 Master System: The Do-It-Yourself Kr…: http://youtu.be/XrebqzFXSII

Anonym sa...

Hei:) hvor har du kjøpt sofaen din? Og hva er navnet? Mvh Monika