Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

30 desember, 2014

GODT NYTT ÅR alle lesere!! :-D

Også ble det jul i år igjen også, og FOR en koselig tid vi har hatt og FOR noen koselige dager som nytes nå, med familien, med venner, med god mat, godt drikke, masse snop (FY!) og masse gode julefilmer, som attpåtil er romantiske, trenger litt romantikk i form av film om dagen kjenner jeg (-sier romantikeren meg, som ser romantikk i alt.. ;-)


Den tiden her er den beste på hele året, absolutt min favoritt måned <3
-og som jeg koser meg når jeg styrer og steller, baker, vasker og pynter, kjøper julegaver og pakker inn.. lager julegodis og masse julemat... MMMM... livet er skjønt!! :-DJeg poster noen bilder fra hjemmet vårt, med juledrakta på.. ;-)
-for snaaart er den jo borte igjen, jeg liker ikke så godt og ha julepynta hus i januar, så her er det tidlig ut med nisser og juletre.. det beste for meg er og pynte tidlig i desember, men i år har det gått litt saktere med alt, uten egentlig noen god grunn.. det bare er sånn.. ;-)Måtte bare legge ut dette bilde, som jeg syns er så morsomt.. her sitter broren min Per og syr i en knapp på vesten sin så sitter jeg her og drikker kaffe og baileys.. hihi.. likestilling!? :-D Høhøhø... ;-)

Flåklypa må med... :-D

Amerika kofferten min som jeg er så utrolig glad i, den fikk jeg av ex svigermor (hvis man kan kalle det det når vi ikke var gift ;-) -og sånne ting betyr mye for meg, når det har en historie bak... <3
...også meg da... ;-)


Kos dere glugg med late dager og masssse god mat og ta vare på dere selv og de dere har rundt dere og send en god tanke til de som ikke har det like bra som oss, tenk.. det er mange av dem.. <3

 RIKTIG GODT NYTT ÅR FOLKENS! :-D
Stooor klem fra

-Lisbeth-

<3

Ingen kommentarer: