Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

02 august, 2014

Litt bak fasaden....

Hei alle sammen :-)

Jeg tenkte bare jeg skulle legge ut litt bilder fra juli og litt sånn bak fasaden, midt i oppussing... selvom jeg er interessert i interiør så er ikke fasaden glamourøs hele tiden..selvom jeg later som og gjerne vil at andre skal tro det.. hehe ;-)

(Sånn ser det ut på utsiden akkurat nå...)

-og det er vel også litt sånn med interiørfrelste..at noen av oss vil late som at ting er tipp topp hele tiden, men sånn er det IKKE i et hjem der det bor folk.. i vårt hjem er det i alle fall ikke sånn.. og ja, selvom jeg har masse puter i sofan og elsker og pynte med pledd og dill..så er det sånn her i huset at alt skal være suuper komfortabelt og et hjem der det er GODT og være..
Her skal man kunne slenge seg i sofan, bygge seg opp med masse deilige dunputer, slenge de på gulvet (om det passer bedre) og sitte godt.. 
-ingen skal måtte gå på tå hev og alt skal kunne brukes.. og alt skal kunne vaskes.. derfor er det ingen puter, pledd eller diverse her hjemme som ikke kan puttes i vaskemaskinen.. og det er litt viktig for meg.. vårt hjem er ingen utstilling..her skal alle føle seg velkommen og her skal alle ha det godt :-)

Så etter masse god mat finner du oss, alle 4 (+ overnattingsbesøk) ofte henslengt i sofan med godis skåler, potetgull, brus og vin i glasset...og putene ligger strødd..og SOM vi koser oss med film og skravling! :-D
-og det er jo sånn det skal være...
(a'mor rydder jo opp igjen når alle har lagt seg..hehe ;-)

Den dagen gulvene er for fine til og gå med sko på, den dagen vasene koster mer enn bilen, den dagen pynteputene må på renseri...ja, DEN dagen...kommer ikke i min verden! ;-)
-og det er heller ikke det interiøret mitt handler om... og det handler heller ikke egentlig om hva andre syns er fint, og heller ikke om trend.. men om hva vi syns er fint, hva vi liker og hva vi syns er godt og behagelig og omgi oss med... ja, vår EGEN stil... 
-jeg kan plutselig få lyst til og male en vegg svart...og da gjør jeg det da... 
Det viktigste er at en selv skal føle ro og harmoni i eget hjem, da har man lykkes med sitt eget interiør... og føle at øynene kan hvile seg på de tingene man er glad i <3

(Har bytta kjøkkenvinduene og mangler og sette inn utforinger..)

Og interiøret er jo egentlig bare en liten dråpe i havet av hva egentlig livet handler om...
-men...MEN... når vi først skal bo et sted er det jo sabla ålright og ha det litt fint.. hehe ;-)

Ha en strålende dag alle dere fininger <3

Nå skal jeg på Engerdalsdagene og høre på Sie Gubba på scena og møte masse folk, moro med sånne bygdedager som har blitt såå store, og koselig med masse forskjellige lokal bygdemat som stomp, gubb, rømsoll, flatbrød, æljburgere og masse annet.. ;-)
-og vi møter nok på èn og annen kæll som har fått en karsk for mye... ;-)

-Lisbeth-

2 kommentarer:

Lena_J sa...

Herlig innlegg. Ja et hjem skal leves i. Man bør ikke følge moter og trender. Da vil man ikke trives så godt. Jeg elsker hjem med sjel i. Om det er sort, hvit blått, schabby eller rock. Håper du hadde en knall kveld med flott konsert ;-)

Unknown sa...

Så hærlig og høre Lena :-)
-og jeg er enig med deg...hver sin smak og det er maange fine stiler og hjem, selv om jeg ikke bor deg selv ,-)

Ha en god natt! :-)

-Lisbeth-