Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

22 juni, 2014

Konsollbord med 3 skuffer!

Her er det nyeste prosjektet ferdig :-D


Skiltene mine er sponset av Foldal stempel as som du finner HERDette er en bryllupsgave til et vennepar...men fant ut at jeg må lage meg noe lignende til meg selv også, denne passa perfekt inn her, og da kan den svarte flytte inn på kontoret alikevel..som var planen i utgangspunktet... :-D

Ha en strålende dag alleihop! :-D

-Lisbeth-

12 kommentarer:

Two sa...

Kjempeflott! Og så stilig med eige namn! Håper du legg ut oppskrifta når du skal lage din eigen! Brukar du Lady interiørbeis, Drivved, på denne og mykje anna du lagar? Dei svarte lyktene, var det maling eller beis? Eg trur eg må til å rydde litt i snekkerboda vår no, har ein son som mekkar bil og har invadert der eg brukar å måle møblar mm. Eg er ny her på besøk, men heretter kjem eg innom ofte. God søndag! Mariann

Malin sa...

Hei :) Denne var kjempefin :) Og så fint med de søte navnskiltene. Var inne på siden til Foldal Stempel for og kikke, men finner ikke i så liten størrelse som det du har? :)

Unknown sa...

Heisann Two :-)

Tusen takk! :-D
Ja, det er drivved beis, på de svarte lyktene er det svart interiørmaling. Hehe..ja, rydd i garasjen og mal ivei :-)
Veldig koselig at du vil følge meg! :-)

-Lisbeth-

Unknown sa...

Hei Malin :-)

Tusen takk! :-D

De skiltene er spesial laget og sponset, men send de en mail og spør etter sånne skilt som er på møblene mine, da vet de nok hva du er ute etter.. ;-)

-Lisbeth-

Tonje Andersen sa...

Hei :) så fint du har det! Hvor har du kjøpt stolen? :)

Unknown sa...

Hei Tonje :-)

Så koselig og høre, tusen takk! :-D
-stolen har jeg kjøpt på fagmøbler...

-Lisbeth-

Lena_J sa...

Fantastisk stilig. Og digget skiltet ditt. Og synes helt klart at dine møbler fortjener et slikt skilt.. Du er jo helt rååå.

Unknown sa...

Hei Lena :-)

og tuusen takk for kjempe fin kommentar!! :-D :-D
-det gjør dagen 100 ganger finere :-D

-Lisbeth-

hill`s interiørblogg sa...

Kjempefint konsoll bord.... Og det gjør seg virkelig med det lille navnemerket ditt. Du har vel ikke mulighet for å legge ut oppskriften på bordet ditt... Må bare si nok en gang.. Du er skikkelig flink og det blir så lekkert alt du lager. Jeg er veldig imponert av det du får til.. Ha en flott sommer.
Klem fra Hill-Iren

Unknown sa...

Hei Hill-Iren :-)

Tuusen takk for fine ord, det varmer skikkelig!! :-D

Jeg har nok bestemt meg for og ikke dele den oppskriften.. det er bare fordi noen av tingene jeg lager betyr mer for meg enn andre ting og da er det litt kjedelig og bare "levere" den fra meg..
Håper du skjønner ;-)

-Lisbeth-

malin sa...

Fantastisk flott konsollbord; ) kunne du lagt ut oppskrift m mål?:) kunne tenkt meg å lage et slik om det ikke er alt for vanskelig:/

Du er virkelig flink!!

Malin

Unknown sa...

Hei Malin

Tusen takk for fine ord! :-D

Oppskrift på det svarte konsollbordet/kontorpulten ligger ute, det er ganske likt laget..

-Lisbeth-