Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

28 juni, 2014

God hælj!

Nå i det siste har det blitt litt lite blogging på meg, det har vært så himla mye og gjøre og tenke på, jeg har vært i 3 konfirmasjoner og 1 bryllup på èn måned i tillegg laget både bryllupsgave, dåpsgave og planlagt og pynta til konfirmasjon, og da har all kreativiteten fått ben og gå på...

Forbredelser til konfirmasjonen..limer på "diamanter"...;-)

Bordet fra konfirmasjonen til Sander..

Og her er sjølveste...:-D

(Har pakka inn bryllupsgava.. ;-)

Legger forresten inn litt forskjellige bilder fra den siste uka.. :-)

-men..nå sitter jeg her i natten (ved det kjære, hjemmelaga bordet mitt ;-) tar meg et glass rødvin og tegner neste lille "mittegetdesign" eller forresten, jeg tegner mange ting ;-)..og det er jo halve moroa, planlegge og finne størrelsen og hvordan det skal se ut og hvordan det skal og kan gå an... ;-)


Jeg lager jo alltid noe jeg trenger, noe som er praktisk for meg, og noe jeg ser for meg at kommer til og bli fint, ja..altså..mitt eget design ;-)
-og jeg ELSKER det!! :-D Nå har det alltid vært sånn at jeg har likt og tegne, skrable og klusse, og skrive forskjellige bokstavtyper, ja..rett og slett bruke hendene mine kreativt :-D
-og når jeg i tillegg kan bruke det jeg liker aller best til og få laget noe fornuftig..ja, da er det jo bare velstand da ;-)

(Fra tv-kroken...-med hjemmelaget ottoman/puff, pyntebrett og klokke...)Jeg knipser og tar bilder hele tiden, med mobilen-som alltid er tilgjengelig, men de bildene havner som regel på instagram..det er så lettvint, mens her på bloggen må jeg laste opp bildene til pc'n, lage mapper, skrive masse for så og legge det ut.. -og det krever litt god tid, og når jeg har tid så er jeg her, for jeg er veldig glad i det.. jeg kunne vel egentlig ha skrevet en hel bok..om alt og ingenting..

(Her kommer det snart en stoor terassedør, en dobbeldør med vinduer helt ned..Wiiiiiihh!! :-D)

-hmmm..kanskje det er det jeg skulle gjort..laget en egen Frøken Nordseth bok, med masse bilder av "gjør det selv" på mitt vis.. artig tanke :-D

(Fredag=friske blomster...i fredagsgave til meg selv <3)

(Hjemmelaget pyntebrett...)

Og når jeg tenker på det så skulle jeg ha hatt en sjel som var kreativ på edb maskina :-p til og lage en fiiin bloggprofil til meg... jeg vet at min er GØØØR KJEDELIG, satt og prøvde og få til..men akk så vanskelig da.. :-p 

Men uansett...har lagt til litt bilder fra hjemmet mitt...kos dere og ha en fiin helg :-D

(Såå glad i sommer Norge...og er veldig takknemlig for og ha ei svigerinne som strikker i ull :-D)

-nå skal jeg på "bygda" og sjå litt, det er nemlig Trysil festivalen i helga, butikkene har langåpent (jeg skal nemlig kjøpe meg en blå byTimo poncho :-D) og det er band som spiller på scena, i går spilte blant annet Kliss lik.. i dag kommer Henning Kvitnes..Oohhlala ;-)
-og hvis dere lurer så begynte jeg på dette innlegget i går kveld, men måtte la det ligge til øya mine ville åpne seg igjen..en smule trøtt kan du si..;-)

-og helgematen må også handles...og vin..og interiørblad :-D
Talas! ;-)

-Lisbeth-

4 kommentarer:

Ine sa...

Hadde kjøpt boka tvert :)

Unknown sa...

Hei Ine :-)

Ååå såå koselig kommentar, så snilt sagt og artig og høre!! :-D
-sånne kommentarer gjør meg GLAD!! :-D

-Lisbeth-

Karoline sa...

Du er utrolig inspirerende og flink:) og jeg elsker å titte innom bloggen din etter nye "gjør det selv" prosjekter :)
Takk for at du deler din kreativitet :D

Unknown sa...

Hei karoline :-)

Såå hærlig og høre og såå koselig sagt av deg!! :-D

-det kommer nok noen flere små prosjekter etterhvert nå i ferien..

-Lisbeth-