Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

11 april, 2014

Brunt serveringsbrett!

Og her kommer det brune serveringsbrettet jeg laget...

Inspirasjonen til dette har jeg nok fra hyttefølelsen jeg har, en følelsen av sigar og cognac...en varm, trygg og rolig følelse.

 Jeg er veldig glad i den lune hyttestilen og kunne gjerne ha bodd i èn, kanskje ikke med utedo..men bittelitt mer komfort enn det;-) ... Med tømmervegger, bjelker i taket, rutete puter, grove møbler, tykke pledd, ulltøfler, saueskinn, masse stearinlys, kortspill, gamle blad, tegneserier, god mat, rødvin, skravling og kos! Og tykke, tunge dundyner man synker nedi når kvelden har blitt gammel og peisen sluknet..

Sove til man våkner, kjenne lukten av nykokt kaffe, fyrstikker som fyrte opp peisen og stearinlyset på bordet... Mmm... påske ja! Mye fantasi og drømmer som kommer ut av et enkelt serveringsbrett...og det er godt og drømme seg litt bort...

Men, nå må jeg våkne... skal ut og sjekke ut den helt nyoppussa blomsterbutikken, det er jo fredag og friske blomster fortjener og komme hjem til meg.. eller en appelsinplante, eller heter det tre kanskje..?... ;-)

Ha en kjempe fin helg og GOD PÅSKE til dere som tar litt ferie nå! -ja..GOD PÅSKE til dere andre også da selvfølgelig.. ;-)
(Oppskrift på brettene mine kommer snart...)

-Lisbeth-Link til meg hvis dere bruker noen av ideene mine...

2 kommentarer:

Gunhild sa...

Herregud så mye fint du lager! Har lett lenge etter en blogg som driver med diy, og som har samme stil som meg, og nå tror jeg jaggu meg jeg har funnet det :) takk for at du deler og gleder meg til mange flere prosjekter.

Klem

Unknown sa...

Hei Gunhild :-)

Så utrolig koselig sagt av deg..og så moro og vite at jeg inspirerer :-D

Ha en god påske!

-Lisbeth-