Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

25 mars, 2014

STOOR klokke!

Har laget meg en stor klokke av noen gamle planker jeg fant på låven...skulle egentlig bare dit for å rydde litt på søndagen, men ble plutselig opptatt av noe annet (gamle planker er tiltrekkende..hehe!)...gjenbruk liker vi ;-)
Her kommer noen bilder...og oppskrift kommer så snart jeg har fått bilder og forklaring på plass :-D
Klokka er forresten 80 *80 cm, så selv jeg som er nærsynt ser den på laaang avstand ;-)

Ha en kjempe fin tirsdagskveld alle dere!

-Lisbeth-
8 kommentarer:

Inspirasjon fra Elin sa...

Moro med gjenbruk og ikke minst en veldig tøff klokke...
Ønsker deg en god kveld :)

Unknown sa...

Hei Elin :-)

Tusen takk, ha en fin kveld du også! :-)

-Lisbeth-

Unknown sa...

Hei igjen
Blir bare sååå inspirert av deg, og skal ha en venninnekveld neste fredag med "påskeverksted". Tenkte å lage klokka di som mitt prosjekt den kvelden :-D Har bare noen spm ;)
Hva slags sort maling har du brukt, hvor mange cm har du tallene i og hva slags skrifttype har du på bokstavene? Og btw, hvor har du kjøpt naglene?

Unknown sa...

Hei Hilde :-)

Såå UTROLIG koselig og høre!! :-D :-D

Malinga er hobbymaling på flaske kjøpt på europris, tallene er ca 13 cm høye og 1 cm brede, de er også malt med hvit hobbymaling fra europris, skrift type ja...hmm..den er håndskrevet, så det kan jeg ikke svare på ;-) Og naglene har jeg kjøpt på Galaasen i Trysil (men regner med de har sånne på jernia)...

Kos deg masse på jentekveld og lykke til med klokkeprosjekt! ;-)

-Lisbeth-

Unknown sa...

Hei igjen

Takk for opplysningene.
Jeg tar bilde av klokken og sender deg det når den er ferdig :-D

cf sa...

Hei, hadde du oppskrift på klokken? Kjempetøff!

Unknown sa...

Hei Cf... :-)

Ja, den ligger under samme som her.. hvis du går på høyresiden på bloggen og klikker på STOOR klokke så kommer oppskrifta på den først..
-tusen takk forresten! :-D

-Lisbeth-

cf sa...

Flott, tusen takk. Lurte på hvor du har fått tak i urverk med pekere? Jeg har sjekka ebay og clas ohlson, men finner ikke visere som er lengre enn 140 mm.