Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

01 mai, 2014

Goood torsdagsfri!! :-)

Tjolahoppsann og for en nydelig dag og våkne til! :-) Det er torsdag (en dag som er likanes..) og det er strålende sol! :-D Og det er fridag og hele familien har sovet lenge etter en fin kveld i går...
-gutta ville ha med noen kompiser på overnatting og det er alltid så koselig, de gutta er noen hærlige vesener!! :-D
Da måtte vi diske opp med noe mat når dem kom hjem...og som vanlig ble det noe taco lignende greier..som alltid er like godt ;-)


Og så morsomt og ha ungdommer i hus, det er jammen meg mye latter, tull, brøling og humor under taket, og hele huset lever... det er så far og (ste-) mor knekker i latter og rødmer til innimellom.. ;-)


Det er så koselig å sitte lenge rundt matbordet og skravle..helt topp for meg som elsker meg rundt kjøkkenbordet, kunne blitt sittende i tiimer..og det er vel på kjøkkenet jeg bruker mest tid, derfor er det viktig for meg og ha det koselig rundt meg...dvs. masse levende lys og friske blomster..jeg er vel en smule jentete, hihi... ;-)


Og apropos friske blomster ja...
Oioioi...må si de rosene mine har tørka ut..!!...


Roser er til og med nydelige når dem er visne..jaja, i søpla med de..! Blir jo nye, friske blomster til helga..som alltid, og da tenker jeg det blir peoner, de er NYDELIGE de...vent og se ;-)


Jeg sa jo forresten at jeg skulle begynne på neste prosjekt nå på tirsdag som var, men da kom det så mye i veien så jeg måtte utsette det til i går...men da skjærte jeg meg så veldig, enormt, forferdelig, grusomt og krafig i fingeren så jeg trodde jeg skulle blø ihjel!!!.. (det kan hende jeg blir litt dramaqueen når det gjelder og skjære seg i fingrene assa, mister S. påstår det..) -hørt for noe tull!?!... Jeg EEER nemlig døden nær, legger meg ned på gulvet og svetten hagler... (UUUten og overdrive!!).. :-p Og mister S. sier..rolig som han er..: "si ifra hvis du besvimer da"... hahaha!! :-D
Hihi...men det går bra assa..hvis dere lurer på om jeg fortsatt lever.. ;-p
(og det holdt med et lite plaster... ;-)


Og i morra skal jeg begynne på neste... jeg kjenner at jeg blir så rastløs når jeg ikke har noe og lage, og jeg troor jeg skal begynne på møbelet til 'piiip', da får jeg endelig kasta ut det gamle som står der ;-)
Som jeg har sagt før så har jeg en bok som jeg tegner alle planene mine i, der skriver jeg mål, planke størrelser, tykkelser og div... og klusser og tegner, ofte mens jeg ser på tv..den boka er det nok bare jeg som skjønner noe av..jeg skal ta bilde av den en dag så dere får se...da humrer dere nok ;-)

Ha en kjempe fin torsdag alle dere..og håper dere har fri og nyter den ekstra godt! :-D
-her snør det om dagen..JIPPI!..ehhh... :-p


-Lisbeth-
:-)

2 kommentarer:

Svein Ove Støvner sa...

Har faktisk en maken bok :))Gleder meg som vanlig til å se hvor vakkert det blir :)

Lena_J sa...

Må ikke kaste de rosene der, de er jo bare så nydelige som pynt....
Pion er forresten min yndlings blomst, de er flotte de ;-)