Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

21 april, 2014

NEEEEIII!!

Er påsken slutt allerede? Ååhhh, jeg har hatt det såå fint!! :-D.. Tida flyr fra meg.. men èn ting er sikkert, denne siste nydelige soldagen skal nytes ned til hvert minste sekund! Nå er picnik kurven pakket..med masse godsaker, og nå skal vi hive på oss jakka og raybansa (:-p) og komme oss ned til Trysil elva.. og bli der til vi fryser inn igjen..


Jeg har drevet på litt i garasjen de siste dagene også..og laget meg noe småtteri, jeg legger inn bilder her i morra, det må alltids noen sånne små prosjekter til innimellom...-sånne "benkprosjekter", små nok til å pusle med dem inne på kjøkkenet.. og jeg begynner som regel med de etter sola har gått ned, når jeg ser på klokka etter 20 minutter( trodde jeg..)..ja da har det plutselig gått 3 timer.. et godt tegn på at man liker det man holder på med da i alle fall! ;-) men gi meg flere timer a..noen!?!..


Så godt med kaffe ute, helt klart den beste kaffen...


Nybergsund...by night...


Sånn...da kom vi hjem igjen fra en koselig picnik, vi var forresten i en bobil så vi kan vel ikke akkurat si at vi frøs oss inn igjen..men hverdagen kaller i morra og da er det greit og tilbringe de siste timene før sengetid godt planta i sofan foran tv`n...

Ha en fin kveld og en god natt...da skrives vi her i morra også ;-)

-Lisbeth-

2 kommentarer:

Anonym sa...

hello!,I love your writing very much! proportion we be in contact more
about your article on AOL? I require a specialist in this house
to solve my problem. Maybe that's you! Having a look forward to see you.


Also visit my blog post :: Real Racing 3 Gold Hack

Anonym sa...

My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your post's to be exactly what I'm
looking for. Would you offer guest writers to write content for yourself?

I wouldn't mind producing a post or elaborating on a number of
the subjects you write related to here. Again, awesome blog!


Look into my blog post: Real Racing 3 Gold Hack