Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

08 juli, 2016

Jeg veeeet....

....at jeg er kjiiiip og treeeg med blogginga om dagen...
-nå om dagen har jeg bare snekret møbler jeg har laget før.. litt kjedelig egentlig, men nye ideer er under planlegging, og det blir spennende ;-)

Men her kommer litt bilder fra den siste uka... det er sommer og jeg storkoser meg både hjemme og borte... sommer'n er herlig!! :-DLitt reker og cava hører alltid med en fin sommerkveld <3


...Gir opp snekringa for denne kvelden, knotten spiser meg levende...


...sushi torsdag var ikke feil, med en søt god hvitvin til ble det helt perfekt..mmm.... NYDELIG!! <3


...og her ligger jeg, sååå trøtt så nå må senga letes fram igjen... og plutselig så er det helg..
GOOOD HÆLJ folkens, kos dere max! :-D

-Lisbeth-

2 kommentarer:

blog sa...

Velkommen til det ny Norsk nettcasino Logg inn og spill nå

PIKACHU sa...

Keep it up, nice post! Exactly the info I needed to know.
Your site is awesome! I found it on Bing and couldn't resist reading it. You have some good information here. Thanks for posting!
TY, great post! Just what I had to know.
I'm getting a touch difficulty I actually are not able to appear to be in a position to signed up your current feed, I'm making use of yahoo and google love-binding-spell-caster