Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

26 april, 2016

Nytt prosjekt på bestilling...

Nå er jeg i full gang med en ny bestilling som snart skal avgårde, dette skal bli et stort kistebord... beklager for dårlige bilder (som ble tatt på kveldstid i går kveld)...litt ivrig med å vise fram a ;-)Men flere bilder kommer når prosjektet er ferdig ;-)

...I helga var jeg en snar tur til Tønsberg for å levere kontorpulten, jeg leverte en drivved klokke på Skedsmokorset på samme turen.. resten av helga var bare masse kos, haugevis med god mat og masse godt drikke... fikk kamskjell med ruccola, pinjekjerner, granateple og hvitløksaus til forrett og hummer stekt i ingefær og chilisaus til hovedrett...med reker, loff og hvitløkssmør...nammmm, holdt på å spise meg ihjel ;-) og med cava (Delapierre) til forretten som var heelt nydelig sprudlene og søt til og hvitvin (Allram, Østerike) til hummeren... PERFEKT for mine smaksløker!! ;-) til dessert ble det rødvin (Il sole merlot fra Italia), suuper god med ostepop til...hehe...aaltfor mett for søte desserter etter DEN maten :-D
...og nå er det plutselig ikke lenge til helg igjen, helt topp...da blir det "etter jobb venninne vin" ute på fredag, hååper på sol og stekende sol på uterestauranten ;-)

Ha en kjempe fin uke alle dere fine! :-D

Vi snakkes <3

-Lisbeth-

1 kommentar:

Lasse sa...

Casino norge - et sted hvor hver spiller vil kunne oppleve positive følelser og spille de beste online spillene