Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

30 mars, 2016

Sjekk her 'a!!.....

Jeg har lenge lett etter det perfekte gulvteppet under spisestua og i sofakroken, det teppet jeg har under sofaen nå er så tynt, det krøller seg og er bare til super irritasjon... Jeg har vært innom samtlige møbelbutikker, men har liksom ikke fått den store 'WOW-dette må jeg ha følelsen'.

Så kom jeg over nettsiden til en bedrift som heter SUKHI-som betyr glede (bare det lovet jo bra).
Det er helt utrolig fine gulvtepper og da kan dere trygt si jeg fikk den WOW følelsen, jippi! :-)

(ullkuleteppe)

De er håndlagede i høy kvalitet, og dere vet jo hvor glad jeg er i håndlaget og unikt interiør som samtidig er super komfortabelt, alt for meg skal både se bra ut, være behagelig og ikke minst praktisk.

De har ikke noe lager av teppene, noe som betyr at teppene blir laget etter at man har bestilt, såå kult, at ingen har akkurat likt...det liker jeg kjenner jeg :-)

Teppene blir laget i India, Marokko, Nepal og i Tyrkia, de er veldig opptatt av håndverkerne sine, gi de gode arbeidsforhold og god lønn for arbeidet.
-og prisen da dere...de er ikke dyre i det hele tatt, det er fordi de ikke har dyre mellomledd og ikke har noen fysiske butikker, og gode priser kan vi vel like? ;-)

(filtteppe)

Det betyr jo også at vi med 'vanlig' økonomi kan få kjøpt oss håndlagede, unike produkter til knallpriser uten å tømme lommeboka eller få dårlig samvittighet, jeg personlig skjønner ikke at de kan selge til den prisen uansett når det er håndverk i bra kvalitet i 100% ull.

Jeg falt veldig for ullkuleteppene (som du kan se her), de er jo bare helt RÅÅÅ!!
Tenker 2 sånne i stua hadde blitt perfekt, i en lignende farge som sofaen, en gråbrun farge, kanskje ett rundt under sofaen og et rektangulært under spisestua... åååå <3

Ullkuleteppene er laget i Nepal, de er satt sammen av tusenvis av små håndlagede filtkuler, du kan velge mellom runde eller rektangulære tepper og i maange freshe farger. Det er så kult at ingen av teppene blir like, helt fantastisk! Jeg er nok FORELSKET ja!! <3

Filtteppene frister også mye, de er også i 100% ull å håndknyttet i India, de flinke håndverkerne bruker ukevis på å knytte hvert teppe, det er ikke noe rart de blir unike og i knall kvalitet.
Filtteppene ser ut som kunstverk (sjekk de ut her), helt herlig og såå mye fine farger!

(filtteppe)

Og dere...se på (steinteppet) her a, såå utrolig kult... fantastisk og hatt på kjøkkengulvet :-)
-ser helt ut som stein jo!
Kan jo bare tenke meg hvor varmt, mykt og deilig det er å sette føttene på, såå tykt og behagelig.

(steinteppe)

Ahhh...kan faktisk kjenne følelsen av teppet helt hit til kalde Trysil...fyyy som jeg ønsker meg teppe i 100% ren, ny tykk ull!... :-)
-jeg bare ELSKER ull, det er jo så godt og varmt samtidig som det er lett og holde rent, ull har jo en egen evne mot flekker og søl, kan det bli bedre?

Nei...her blir det nok en handlerunde ja, det gjelder vel bare å bestemme seg for hvilket teppe man skal velge, og det ække lett nei, det er såå mange knallfine som frister...
-men jeg tror nok jeg havner på ullkuleteppene jeg altså, i en gråbrun farge, tror det blir helt knall til den muldvarpfargede sofaen og den beige spisestua i lin.

Her er det jeg har falt helt pladask for, ullkuleteppe som heter ashley.


Ha en strålende uke alle dere fine så skrives vi <3

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: