Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

08 januar, 2016

Litt treeeg jeg... men GODT NYTT ÅR!


...og tiden flyyyr avsted...
Allerede godt inn i januar og et nytt år, jeg syns nyttårsaften egentlig er litt vemodig jeg... litt sånn glede og vemod på samme dag, tenker at det er litt trist at 2015 aldri mer kommer tilbake, samtidig som det er godt og starte med blanke ark og få 365 nye, rene dager og gjøre masse fanteri på... 366 dager... skuddår i år visst ;-)


Legger bare med noen bilder fra den siste tiden... interiør er interiør...ikke sant? ;-)Har begynt og pusse opp stua i andre etasje...igjen ;-)
...såkalt æljstua... den elgen malte jeg på veggen for noen år siden når kæl'n var på elgjakt... nå maler jeg rundt den for og beholde den sånn, PIRKarbeid ja ;-)


Nå er det fredag og den beste dagen i uka, en helg som skal brukes til avslapning, maling, lage god mat og nyte et godt glass med rødvin... har kjøpt inn en ny rødvin jeg ble anbefalt, den er svensk og heter Jakt, grythyttan vin... GLEDER meg :-D

God helg folkens og nyt noen dager meg ro og kos <3
-Lisbeth-

Ingen kommentarer: