Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

25 november, 2015

Wiiiihhh.... advent og snaart jul jo!!

....og nå nærmer det seg den beste og koseligste tiden på året, og MIN beste tid..JULEN!! 

Jeg er extremt glad i julen, juletradisjoner, lage snop, bake kaker, kjøpe julegaver, høre på julemusikk, julekonserter og ALT som har med julen og gjøre.. men jeg er ikke sånn som pynter til jul i oktober/november.. for min del må pyntinga vente til desember, for da kan man kjenne ordentlig på julefølelsen..


Jeg hadde nok blitt veldig lei av julepynten hvis den skulle vært framme i måneder..
-jeg er veldig sånn at første søndag i advent så sniker det seg litt stæsj her og der, men ikke nisser før noen dager før julaften..


Så jeg har hentet meg litt granbar og kongler, og til helgen kommer adventstaken og julestjernene opp i vinduene... DET er koselig det <3


...men nå må jeg løpe, ut på lunsj...

Ha en super torsdag folkens! :-D

-Lisbeth-


Ingen kommentarer: