Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

11 oktober, 2015

Søndag og hærlige høst...

Det været dere...DET været...!! :-D 
For en nydelig høst vi har hatt så langt, og jeg bare eeelsker høsten og alt hva den har med seg... frisk luft, nydelige farger, en super fargekombinasjon i moteverdenen (ser bare alt det fine som kommer inn på jobben), innekos med god høstmat, fyr i peisen, masse levende lys og såå mye fint i interiørverdenen... en glede for alle interiørhjerter <3


Jeg driver med et nytt prosjekt på snekkerideene mine... tegningen er klar og jeg har såvidt begynt og sage og skru det litt sammen... det er et møbel jeg egentlig har savnet litt, det finnes mange av de allerede, men ikke akkurat sånn som jeg vil ha, og da bygger man det selv.. ;-)
Bilder kommer her og på instagramkontoen (FrøkenNordseth) etterhvert... men denne gangen er det litt sånn at jeg tegner litt ettersom jeg bygger og bygger litt ettersom jeg tegner... en litt vrien sak det gjenstår å se om jeg fikser... å ta bilder samtidig for at dere skal få oppskriften... jaja, det blir vel noe uansett ;-)

Ville egentlig bare innom for å ønske dere en suuper søndag og en god rest av høstferien <3
-selv skal jeg bare slappe av å spise i dag... lage god mat, er det ikke det søndager er til for? ;-)
...og kanskje male litt...har mye på planen, men plutselig har den endt med bare kos og avslapning :-D Menmen.... veien blir til mens man går... ;-)Vi talas! :-D

-Lisbeth-


Ingen kommentarer: