Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

03 august, 2015

Kjøkkenreolen FERDIG!...


Nå er den ferdig snekra og endelig kommet på plass på kjøkkenet :-D
Jeg har laget den med innebygde serveringsbrett, skuff, sorteringskasser med hjul under og med lys inni hylla.. 
En praktisk greie til kjøkkenet som jeg har savnet..men nå er den her og den ble akkurat som jeg hadde tenkt ;-)
Frøken Nordseth skiltene mine er sponset av Foldal stempel as.Håper dere finner litt inspirasjon til å snekre selv, det er GØY!! :-D
Ha en super uke alle sammen!

-Lisbeth-

4 kommentarer:

Unknown sa...

Så flott!!
FLink du er, laga selv å greier :)

Ha en fin kveld, nå er det snart helg:)

Lena_J sa...

WOW, det der var rett og slett rå lekkert.. Og det hjelper godt på at du er dyktig med bildene dine.. Jeg beundrer det at du bare kaster deg ut i slike prosjekter altså. Og håper jeg en dag får ro nok til og prøve jeg og. For inspirert nok er jeg iallefall ;-)

Unknown sa...

Har en drøm...

Tusen takk, så koselig å høre :-D
Ha en nydelig søndag <3

-Lisbeth-

Unknown sa...

Lena_J

Så hærlig kommentar :-D
Det er kjempe gøy å lage noe selv, og det beste er jo at man får noe som ingen andre har... men det er jo såklart litt utfordringer når jeg tegner de selv og må finne mål og materialer som skal passe sammen... men såå artig når det er ferdig og ting blir sånn som jeg så for meg i hodet ,-)

Ha en nydelig søndag <3

-Lisbeth-