Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

27 juni, 2015

...bare et HEI fra meg...


...og et ønske om en god helg :-D


Legger ut litt bilder fra den siste uka... litt interiør og litt bilder fra en bitteliten utflukt...fy søren så fin natur vi har i nærområdet vårt...helt utrolig!
Endelig har det blitt sommer!! :-D
Nå skal jeg jammen dra og kjøpe inn litt sommerblomster, det trengs...I går kveld koste vi oss med reker og hvitvin...helt fantastisk sommerfølelse... den slår til i år også gitt.. og nå da dere, for et HÆRLIG vær... Kos dere max! :-D

.....og GOD HÆLG! <3

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: