Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

15 februar, 2015

Om å GI OG FÅ!


Tjahh...hva skal man si... det er søndag!! :-D
Og valentinehelgen er snart oppbrukt... er dere opptatt av den dagen?
 Selv er jeg nok ikke så opptatt av akkurat den dagen, jeg er mer opptatt av og gi litt kjærlighet hele tiden.. f.eks. så får kjærsten min fredagsgave hver fredag.. og det trenger ikke være mer enn en sjokolade, og det er, som så mye annet..tanken og kjærligheten bak som teller, det er så veldig viktig og sette pris på hverandre og ikke ta hverandre for gitt... for det er jammen fort gjort i en stresset hverdag..


-man må være flink til å sette av tid til hverandre og til og se hverandre.. se den personen som en er, en romatisk middag bare for dere to en helt vanlig torsdag.. når ungene er i seng.. det får alle til.. bare man vil det nok ;-)


-og være flink til og være fra hverandre litt innimellom også, ta vare på vennene sine på hver sin kant, for så og komme hjem igjen, det gjør masse med humøret og er smøring for sjela.. og komme seg ut å lufte seg litt innimellom.. se noe annet enn sitt eget hjem og sin egen familie.. man skal savne litt, da kjenner man hva man har.


Nå skal jo ikke jeg si hva som passer for andre, men det her er det som funker bra for oss.. nå har jo ikke vi små barn lenger, men de er fortsatt "barn" og bor hjemme..
-og jeg mener og føler at min bedre halvdel og jeg er flinke til og gi hverandre frihet.. vi føler vi kan gjøre mye som vi vil, vi har ingen tvangstrøye på.. ;-)

Nå får jeg avslutte kjærlighetsnakket mitt...høhøhø ;-)
-og fortsette bollebakingen, det er jo fastelavn i dag og varme boller med krem og syltetøy står på lunsjmenyen.. noe resten av familien jubler høyt for :-D Selv spiser jeg ikke så mye boller, men en liten smak blir det vel åkkesom... ;-) og kanskje litt nykokt kakao med kokesjokolade.. helt på bestemors vis <3God søndag folkens! :-D
Her blir det elgstek i dag, med viltsaus og masse gode grønnsaker og sjokolademousse med drøssevis av bær til dessert :-D
VI KAN LIKE SØNDAGER!! <3


Og husk...det heter ikke å gi og ta... men å GI OG FÅ <3

-Lisbeth-

5 kommentarer:

Cami sa...

Så mye deilig mat! Jeg likte den kjærlighets fredagen tror kanskje jeg skal innføre noe slikt selv. Så sant d er mange hverdager, flest hverdager. Dagene som kom og gikk ikke visste jeg at det var livet. Vi må ta vare på de som vi har rundt Oss, de vi bryr Oss Om. Kjærligheten- ofte får jeg nydelige roser av min kjære, men jeg er altfor dårlig til å sette pris på Han. Jeg skal endre på d!

Unknown sa...

Så hærlig og høre Camilla! :-D
-og det som er, er at det skal så lite til før man gjør noe som gleder andre.. det koster lissom ingen ting, men betyr enormt mye ;-)

Ha en finfin tirsdag! :-D

-klem fra Lisbeth-

Therese Østergaard sa...

Fine, koselige bloggen din!! :-)
Liker fredagsgave-tradisjonen din! Spørs om ikke jeg bør bli flinkere på sånt i hverdagen selv!
Små gleder!!😊😊

Jeg lurte på, det kistebordet du lagde en gang (i gave), er det mulig å oppdrive noe fremgangsmåte, eller evt noen tips på et sånt prosjekt?
Kunne tenkt meg noe sånt selv, igrunn :-)

Ønsker deg en fantastisk kveld :-)

Unknown sa...

Ååå så glad jeg blir av sånne koselige kommentarer om bloggen Therese! <3

Jeg skal snart lage et til kistebord på bestilling, og da kommer nok oppskriften ut..
-veldig kult at du vil lage deg samme :-D
Ha en god natt og en fin torsdag! :-D

-Klem fra Lisbeth-

Anonym sa...

har sans for slike diy forslag, men dame pynt ikke helt min greie men stå på besøk meg her for å bli inspirert tilbudsvarer.blogspot.no