Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

05 desember, 2014

Førjulskonkurranse...

HÆÆÆJJJJ! :-D
Har du lyst til og vinne et serveringsbrett i drivvedfarge  med håndtak i chrome og med "buon appetito" tekst på?


Jeg tenkte jeg skulle ha en liten førjulskonkurranse her inne på bloggen min..
-og som dere kanskje har lagt merke til så har jeg en så og si reklamefri blogg, der jeg ikke tjener penger på og reklamere for varer og produkter jeg ikke vil stå inne for.. jeg er selvfølgelig ikke imot reklame, men det må være for produkter jeg har prøvd selv, som jeg liker og som jeg mener det er verdt og si noen ord om..

Så langt i min bloggverden er Foldal stempel as et firma jeg kan anbefale 100%, det er de som har laget det svarte dørskiltet vårt som jeg er suuper fornøyd med og det er de som lager de små "Frøken Nordseth" skiltene mine...og det er jo ingen hemmelighet, men de elsker jeg.. hehe ;-)
Du finner siden dems HER! hvis du vil inn og kikke...

De er så snille og sponser meg og da tenkte jeg at jeg ville gi noe tilbake til Foldal stempel og til dere som er lesere av bloggen min med og ha et lite julespørsmål, bare fordi det er moro og se de forskjellige tradisjonene rundt omkring ;-)

Fortell meg èn ting du ikke klarer deg uten på juleaftenen? (som du må ha/må gjøre for at dagen skal bli perfekt..)

-svaret kan du skrive i kommentarfeltet her på bloggen.. og vinneren publiserer jeg også her, så husk og følge med!
-vinneren trekkes onsdag den 10/12... :-D

Lykke til! :-D

Nå må jeg avgårde og handle beis, sandpapir og skruer.. og handle inn god mat til helga..og selvfølgelig fredagsvinen.. -fredagen skal nytes godt plassert i sofan, YEAH!! ;-)

Kos dere masse med en koselig førjulshelg! -og dere...ikke stress med alt som skulle vært gjort, julen kommer uansett, og alt blir koseligere rundt oss med senkede skuldre og blide fjes ;-) vaske huset kan vi gjøre til våren når alle vinduer kan stå åpne og solstrålene treffer hybelkaninene... nå kan vi kose oss med baking, smaking, lese kokebøker, drikke kakao og nyyte fine dager.. selv skal jeg bla i den nyeste til Hellstrøm også har jeg kjøpt meg VAKRE HJEM og interiør JUL..GLEDE!! <3

-Lisbeth-24 kommentarer:

Kine sa...

En ting jeg ikke klarer meg uten på julaften,er tlf samtalene fra mamma og pappa,da de bor et stykke unna meg,så de ringer alltid på morgenen og ønsker meg en god bursdag😄jepp,jeg har bursdag 24/12😊krysser fingrene for at jeg vinner😄God helg!

Nennes sa...

Duften av pinnekjøtt imens mann og barn er i parken på ski og snowboard i Trysil 💙

Synne Rindal sa...

En ting jeg ikke klarer meg uten på julaften er nok snøen og at alle søskenene mine er samlet. Da blir det skikkelig jul!

june gipling sa...

Klarer med ikke uten ribbe på julaften ��

Unknown sa...

Dagen blir perfekt med familien <3 Nyyydelig brett!

Viccy sa...

Er det en ting jeg ikke klarer meg uten for at julen skal bli helt perfekt er når pinnekjøttet lukter i huset, og mørket har dempet seg da er det viktigste for meg god stemning hos menneskene jeg feier med, man får en så god følelse av tilhørighet og det gir den beste julestemningen.

Nina Teodora Haugen sa...

Tre nøtter til Askepott med barna ❤

Unknown sa...

Familien <3...og medisterkaker ;)

Unknown sa...

Familien 💕og pinnekjøtt med hvit saus😆

Annicka Jacobsen sa...

Elsker tre nøtter til askepott. De siste årene er barnelatter også et must på julaften. 😄

Anonym sa...

Jeg klarer meg ikke uten tradisjonen med barna der vi sitter å ser juletv med julestrømpe mens ribbelukta sprer seg i huset <3

Anonym sa...

Jeg klarer meg ikke uten familien min! Og juleevangeliet :)

Du er så dyktig!!

Olene Ydstebø

Unknown sa...

Hei alle :-D
Såå mange fine juletradisjoner dere alle har, det er så koselig og lese.. får litt tårer i øynene kjenner jeg.. uff, jeg er så lettrørt og kjenner jeg blir så glad av at små ting betyr så mye for dere alle sammen <3

Ville bare innom her og gi dere alle en god klem før lørdagen hastes videre ;-)

Anonym sa...

Jeg må se på tegnefilme, alltid stas! Donald, Mikke og vennene! Da blir det jul! Hadde vært så gøy å vinne noe du hadde laget Lisbeth! Koselige minner fra gode arbeidsdager med deg! Liker siden din følger deg og det flotte du lager! Klem

Anonym sa...

Jeg mente ikke å være anonym Lisbeth!! Klem fra Anne lene, Madsen! Så kommentaren var kommet som anonym, jeg er ikke så god på det her..

Unknown sa...

Hei du :-)
Jeg får ikke opp noe navn på hvem du er.. ;-) -veeldig koselig at du følger meg, det varmer <3

Klem tilbake ;-)

Unknown sa...

Hei Anne Lene :-) Nå kom du opp alikevel, den andre kommentaren din hadde havnet på søppelpost.. ikke vet jeg hvorfor..
-så koselig og høre fra deg <3

Ha en koselig førjulstid <3
Stoor klem fra meg <3

Janne Næss sa...

Ønsker meg veldig det fine brettet. På julaften MÅ det være pinnekjøtt, blir ikke jul uten <3
God adventstid fra Janne :)

Camilla sa...

Det var et stilig brett!!

Jeg må ha familien rundt meg på julaften, og helst smilende ansikter. Det er det beste som finnes :)

Klem fra meg, Camilla.

Anonym sa...

Keep this going please, great job!

My web site: gta 5 for android

Anonym sa...

Klarer meg ikke uten familien og Riskrem! ����
Hilsen Aina
ainakhag@hotmail.com

Anita W. Gøthesen sa...

Tre nøtter til Askepott! I år skal jeg prøve å få Tina også hekta på den :)

Anonym sa...

Hei Lisbeth!☆
Må først si at du er en utrolig flink og kreativ dame! Og du er en stor inspirasjon! Har veldig lyst på fatet, som de andre.♡Tenkte jeg skulle bestille hos deg, men kan alltids prøve meg på konkurranse også.

For meg er det det Tre Nøtter til Askepott♡ Ellers hører det med å henge julestrømpe på døra til sønnen med juleblad og godis pose. Og gjøre det så koselig som mulig,for alle!

Riktig god førjuls tid til deg og dine!♡

Klem fra Elin

Cami sa...

Det er familien og tre nøtter til askepott😊