Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

06 oktober, 2014

Borte bra, men hjemme best!

Hei og hå allemann :-D

Legger inn litt bilder fra husmorferien/venninneturen...

Med min fryktelige flyskrekk så måtte det litt (MYE) vin til her vi sitter på Gardermoen og venter..i frykt.. ;-)

Her er vi... snart opp i lufta..og vinen virker ganske godt faktisk :-D

Vi kom fram sent om kvelden og da ventet dette oss på rommet... dem har nok fått med seg at vi nordmenn spiser mye..for FOR noen porsjoner dem serverer der.. skal i alle fall ikke reise hjem sulten.. ;-)

Hotellet vårt...

Lunsj ute på hotell restauranten... ingenting er så godt som gresk salat...

Eller gyros til middag... med lokal gresk vin...

Og irish coffe... ;-D

Ved bassengkanten inne på hotell området...

Vi bodde på et hotell som heter Indigo Mare, det ligger på stranda så alt vi trengte lå i umiddelbar nærhet, det var 15 meter og gå fra solsenga til den beste mojitoen...helt nyydelig og ligge der i nesten 40 varmegrader og nyte iskalde drinker.. for ikke og snakke om frappe.. en nydelig iskaffe :-)Hver kveld etter en kald dusj var det ut for og spise god middag og godt drikke, vi prøvde nye restauranter hver dag og den ene kvelden var vi oppe i en restaurant med kjempe utsikt, den heter Astrea og blir drevet av en koselig kar som heter Joerge..(vet ikke hvordan det skrives..) og den ble vi anbefalt av mange før vi reiste, nydelig mat, masse god rødvin, strawberry daiquiry, mojito, nydelig dessert og kjempe koselige grekere.. der var vi i mange timer og egentlig en god stund etter stengetid ;-)
-eller... er det egentlig noe som heter stengetid der.. ;-)
I butikkene der er det jo mest av alt det man får kjøpt på sånne plasser.. capser, solbriller, jallasmykker etc.. men vi fant en spesiell butikk når vi var i gamlebyen i Chania, der hadde dem mye artige greier, der kjøpte jeg denne scooteren som jeg bare MÅTTE ha.. artig og ha med seg litt minner hjem ;-) Candy for eyes..som jeg får go'følelser av og se på ;-) -og hadde jeg kunne tatt med meg masse mere kilo hjem hadde jeg kjøpt med meg SVÆÆRE keramikkurner i flere former, de var bare nyydelige!!


Også måtte jeg kjøpe med meg litt krydder hjem, jeg er jo suuper glad i gresk mat og kan bare ikke få nok av fetaost og oliven, og den olivenen vi fikk der... ÅÅÅ guuud såå god, det er vel den som heter kalamataoliven (hvis jeg ikke tar helt feil..), og den er så salt og god og med kjernen inni, yamyam!! :-D Jeg bare elsker den greske salaten, så i dag blir det kyllingsalat med gresk krydder, oliven, agurk, tomat, og masse fetaost.. ME LIKE!! ;-D


Det har vært en suuper jentetur med de beste jentene.. uforglemmelig!! -og nå skal det ikke bli lenge til neste tur.. det er jo så godt og komme seg bort litt... selvom det er deilig og komme hjem også.. men hele den følelsen med og reise..oppleve..smake nye smaker.. bli kjent med nye folk for så og komme hjem med masse inntrykk.. DEN ER GOD!! <3

(Jeg ser nå at jeg tok litt av med og vise dere bilder... er nok ikke så interessant for dere, men pytt pytt.. husmora er jo stolt over og endelig ha vært på tur... hehe ;-)

Jeg har tatt på meg noen bestillinger så nå får jeg kaste meg rundt og få begynt... timene flyr når jeg sitter foran pc'n... 
-tingene kommer ut her etterhvert ;-)

Her fikk scooteren plass... tenk det...Gresk scooter på bordet ;-)

Ha en strålende høst mandag og nyyt dagen og grip de små øyeblikkene, de er de store <3

-Lisbeth-

9 kommentarer:

Inspirasjon fra Elin sa...

ser ut som du har hatt en koselig tur,
velkommen hjem :)

Unknown sa...

Hei Elin :-)

Tusen takk! :-D

Jeg har hatt en helt strålende tur, og gleder meg til neste tur allerede.. prøver og få til en førjulstur til London ;-)

Ha en god natt!

-Lisbeth-

Cami sa...

Åhh herlige Hellas
skjønner at dere har kost dere.
Jeg har vært der og elsker gresk alt den herlige maten der og den magiske stemningen.
Du lager så utrolig mye fint, fantastisk inspirerende. Takk for alt du deler. Jeg har kjøpt materialer og håndtak og skal prøve meg på å lage brett.
klem fra Camilla

Nina sa...

Såå herlig det så ut med en tur til varmere strøk, og attpåtil jentetur. Kan tenke meg at dere hadde det helt toppers.

Det er sant som du sier, det er utrolig godt å reise bort, men enda bedre å komme hjem igjen.

Mange flotte bildet ;)

Unknown sa...

Hei Camilla :-)

Tusen takk for kjempe fin melding, så snilt! :-D
Ja..Hellas er hærlig, håper jeg får til en tur til våren igjen ;-)

Så kult at du skal lage brett, masse lykke til! -og håper jeg får se de når dem er ferdig ;-)

Klem tilbake til deg <3

-Lisbeth-

Unknown sa...

Hei Nina :-)

Tusen takk for fine ord <3
Jeg vil egentlig tilbake så fort jeg får til og når sesongen er igang igjen..enn så lenge får jeg holde meg i Trysil ;-)

God natt :-)

-Lisbeth-

Anonym sa...

bookmarked!!, I love your web site!

Look at my page; Super Ketone Plus Review

Anonym sa...

they're the starchy french fried potatoes, canned fruits soaked in syrup and preservatives, or an iceberg lettuce salad.

The volume of raw spinach (like all other fresh garden greens) is
deceiving. Soy - Look for tofu, soy milk, or edamame rather than soy powder.


My website - founder of athletic greens (http://Ireport.cnn.com/Docs/doc-529258)

Anonym sa...

This info is priceless. How can I find out more?


my web blog; Minecraft