Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

27 august, 2014

WOOOW!!....


I dag fikk jeg dørskiltet vårt fra FOLDAL STEMPEL AS....
Og jeg sier bare WOW for et stilig dørskilt... det passer PERFEKT her, og i alle fall nå som jeg har tenkt til og male ytterdøra vår svart... knallstilig!! :-DOg jeg er såå fornøyd!! :-D

Og jeg er så heldig at Foldal stempel as sponser meg, og de er suupre og sender bestillingen samme dagen eller dagen etter.. det skiltet her fikk jeg dagen etter at jeg bestilte det, det må vel sies og være service og kjapt levert ;-)


De skiltene her kan du få i akryl og pleksiglass, de finnes med frostet bakside, rød bakside, sotet svart bakside eller med ønsket bilde og de er kjempe fine, blir skikkelig fin effekt når bildet står ut fra veggen..


De finnes i forskjellige størrelser:

Runde:
 145mm*145mm
 195mm*95mm

Frikantede:
145mm*145mm
145mm*80mm
195mm*95mm

Hjerteformet:
145mm*145mm

Hvis du vil se utvalget og bestille deg skilt kan du komme rett til siden dems HER!
Det er også dem som lager de små skiltene mine som jeg bruker på møblene jeg lager...Det skiltet her er i sotet svart i størrelsen 145mm*145mm...

Ha en fin onsdagskveld og kos dere! :-)
-høsten er jo litt tv-tid så nå gjenstår det bare og få på seg pysjen, de tykke pels tøflene, koke litt kakao og krype oppi sofan med pledd og bli der til senga kaller... ;-)

-Lisbeth-
:-)


Ingen kommentarer: