Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

01 juni, 2014

Første sommerdagen...

Og vi får håpe at sol i dag betyr sol hele sommeren, det hadde vært deilig det..akkurat sånn jeg husker somrene for mange år siden...da var vi på stranda hver dag da..eller?..kanskje det egentlig bare føltes sånn.. ;-)


På fredag fikk vi (Mr.S) beiset plattengen som ligger utenfor tømmerdelen på låven, det ble så fint, gleder meg bare til og få opp pavlijongen og gjøre det koselig der, med blomster, puter, pledd og lykter..

Mr.S beiser...

...mens jeg sitter her og har fredagsmys.. ;-)
-det var egentlig ikke helt sånn, men han var så stressa med og få begynt så han slukte maten og styrtet på dør... ;-)

-og da står trappa og inngangspartiet for tur, vi skal beise der også før vi går løs og maler veggene, men der må vi vaske grundig med terrasserens først.. men det blir jo så fint til slutt :-)
Jeg tenkte litt på om jeg skulle ha lagt noe uteteppe der, alt ligger jo under tak, men jeg er redd det kan bli fuktig og at det kan bli råte under teppet.. er det noen av dere som har erfaring med det kanskje?..

(Her er inngangspartiet vårt..her blir veggene snart grå)

I fjor begynte vi med oppussing utvendig, vi etterisolerte, skiftet panel og byttet alle vinduene på 2 av sidene, og nå står resten for tur, ettersom vi gjør alt selv så tar vi det litt etter litt, da blir det ny panel, nye vinduer og en dobbel terassedør i år.. 

(En liten pause mellom snekringa og malinga ;-) jeg er alene hjemme og da driver jeg med alt på èn gang, og nå er begge prosjektene snart ferdig...:-D


Planen er også og få flyttet innskjøringa fra foran huset til bak, så vi kan ha hage foran, og der blir det også en stor terasse etterhvert, med en stor trapp ned til plenen med en liten hellebelagt sti og en liten port ut til postkassa, vi vurderer også og få gjerde inn hagen så det blir mer avdelt fra jordet..

(Inspirasjonsbilde)

Gleder meg vilt til og få alt på plass..og spesielt den store terassen, kanskje vi får følelsen av og forlenge sommeren, for planen er og ha tak over på sånne søyler..litt amerika inspiert ;-)
Sånn som dette:

(inspirasjonsbilde)

(inspirasjonsbilde)

Men nå må jeg komme meg avgårde, skal i konfirmasjon og gleder meg masse til og treffe familien på pappa sin side igjen.. og den gode farmora mi <3

Ha en strålende søndag alle sammen! :-)

Og forresten..det siste prosjektet mitt kommer ut her i kveld eller i morra..får se hvor sen jeg blir i kveld ;-)-Lisbeth-

6 kommentarer:

Svein Ove Støvner sa...

Utrolig fint ! Du er jo bare så flink :)

Unknown sa...

Heisann.
Så utrolig flink du er.
Det er første gang jeg leser bloggen din og det blir iallefall ikke siste.
Lurer på hva du beiset terrassen med?

Unknown sa...

Heisann.
Så utrolig mye fint.
Hvordan kan du alt dette?
Lurer på hva farge du beiset terrassen med?
Har bygget stooor ny selv og vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den....

Unknown sa...

Hei Ragnhild :-)

Så koselig og høre, blir så glad av sånne tilbakemeldinger! :-D

Den beisen vi har brukt heter naturgrå og vi er såå fornøyde, vi skal bruke den samme når den store verandaen foran huset blir ferdig.

Jeg ville ikke ha en farge som var gylden eller noe oransje i, jeg er veldig glad i naturfarger også at den skulle passe til huset vårt som er grått og hvitt..

Håper du finner ut av det.. :-)

-Lisbeth-

Anonym sa...

Hei:) hvor har du kjøpt sofaen din? Og hva er navnet på den? :)

Unknown sa...

Heisann :-)

Sofaen har jeg kjøpt på bohus, men jeg husker desverre ikke navnet.. fargen er litt grå/brun..litt muldvarp.. kjøpte den for 3-4 år siden og er fortsatt like glad i den.. det var et godt kjøp :-D

Ha en god helg! :-D

-Lisbeth-