Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

25 mai, 2014

Flommen stiger...

Hei alle sammen :-)
Så er det søndag igjen, og det er igrunn er kjempe deilig dag..som det er lov til å gjøre ingenting ;-)
Jeg har vært flom enke i helga, Mr. S jobber på Moelven Trysil og der har det vært MYE VANN!!
-han jobber også for fjernvarmen, og der har dem jobba på døgnet rundt alle mann hele helga, såå flinke menn! :-) 

Dette har jeg tatt fra flomvollen i sentrum..elva er ganske bred ja!

Her knipsa jeg fra campingen..

Får håpe det roer seg ned snart og at elva slutter og stige..litt skummelt med sånne naturkrefter syns jeg, den er full av makt..og vi blir så små..så små...

Men helga har vært her ;-) og jeg har fått styra litt i heimen... på fredag ble det lettvin og sunn mat, og finalen i norske talenter på tv...og FOR et talent på finalistene..og for ikke og snakke om vinneren..Agelina på 8 år...jeg blir helt målløs og griner hver gang hun synger, nå er jo jeg veldig lettrørt, men alikevel..det finnes ikke ord!! :-D

Fredagens middag...kyllingfilet med melon, agurk, rødløk, epler, tomat, salte peanøtter og honning..NAM! ;-)

Fra en liten del av stua...
Denne skulle jo egentlig flytte inn på kontoret, men jeg er så glad i den at den har bare blitt på stua (må nok lage en ny til kontoret ja..), da måtte det grove konsollbordet flytte ut..og jeg vurderer og selge den..
-og egentlig skulle jeg få med den nydelige rosa himmelen, men himmelen blir som regel ikke så fin som øye ser, og her er den jo blå/grå..jaja, stemningsbilde uansett da ;-)

Fikk besøk av denne lille kompisen her også i helga..

Og endelig har snøen blir borte oppi her også, og varmegradene har kommet for å bli så da fikk jeg kjøpt noen hortensia..i en sart rosa farge :-)

Nå får jeg komme meg ut en tur, skal kjøre meg en tur til sentrum..hvis ikke veien har blitt stengt pga flommen..

Ha en fin søndag alle sammen! :-)

-Lisbeth-

Ingen kommentarer: