Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

08 april, 2014

Skuffelse er en vond følelse!

Jeg er sååå skuffa...i går kveld satt jeg og leste litt på nettet, jeg var innom instagram for å kikke og for å legge ut bilder..da jeg plutselig får se ei som har laget min puff/ottomann..noe som også er poenget med at jeg legger ut oppskrift, og det er jo super koselig og se at dere blir inspirert av meg og mine ting (jeg har jo sett flere som har laget den)..og de tingene jeg lager er jo fra mitt hode, etter mine tegninger og mine oppskrifter, jeg forteller dere som spør hvor jeg kjøper materialer, håndtak, stoff, knapper og diverse... og hvilken beis og maling jeg bruker...- og vil at dere linker til meg når dere lager tingene mine...-noe jeg ser på som en selvfølge! (og noe de fleste av dere har gjort og gjør.)
Men det jeg så i går tok lissom hele kaka... ei har stjelt hele oppskriften min..ordrett, kopiert min tekst og limt rett inn, lagt ut akkurat like bilder som meg mens hu lager den og styla likt som meg på det ferdige resultatet..og tar imot masse kred (og takker og bukker for at hu selv syns hu er super flink!?) og for at hu har funnet opp så fin puff og legger ut oppskrift... fy søren!! Jeg kjente jeg ble helt kvalm...hva er det med folk!?!...

Ikke la noen dempe lyset ditt fordi det er mørkt for dem!

Jeg så innom noen bloggere i går også, som kopierer (det er vel nesten som å kopiere andre sin dagbok, andre sitt liv, andre sine opplevelser)...jeg skjønner lissom ikke hvorfor folk ikke tåler at andre kommer med gode ideer, men at de tør og stjele andres...det er lavmål det!!
Og det får meg også til og tenke på om jeg syns det er verdt det, at det kanskje er dumt av meg og legge ut oppskrifter, for planen er jo kanskje og kunne tjene noen ekstra kroner på bloggen, sånn etter hvert og å gi folk inspirasjon til og ville lage noe selv...
 
Jeg måtte bare få ut litt frustrasjon, og kanskje er jeg litt nærtagende..og må vel regne med at folk tar seg godt til rette innimellom (i hvertfall når misunnelsen blir stor, noe jeg ser veldig godt om dagen!..)...men når det er såå kopiert..da føler jeg at det er lov til å reagere og bli bittelitt sinna...!
 
Nå skal jeg ut i vårlufta og få litt gjennomtrekk..:-p ...det trenger jeg ;-)
(det pøsregner forresten, passer fint for en sånn dag..hehe ;-)

Det er alltid bedre mat i annen manns gryte!!

 
 
-Lisbeth-11 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Blir passe dumt at man gjør sånn.. Jeg passer på å linke og si hvor jeg har fått ideer fra, det er jo bare realt å gjøre.

Men syns jo puffen din er råfin, og har definitivt planer om å lage sånn, så skjønner jo hu blir inspirert! men derfra til å klippe og lime alt.. Ikke mye kreativitet å spore da..

Inspirasjon fra Elin sa...

Jeg vet det er flere som sliter med samme utfordring, nemlig det å bli kopiert.
Jeg har jo ikke designet noe selv, men kan tenke meg at det kjedelig å ikke bli linket tilbake til. Og det å sitte å ta cred for noen annens arbeid er også drøyt.
Jeg synes det er fint at man legger ut oppskrifter, men folk må jo ha det inn med tskje!.. Blir helt oppgitt på disse gruppene på facebook hvor ting mange ganger er åpenlyst hvordan er gjort, men folk skjønner ikke bæra!
Du må nesten finne ut om du vil fortsette å dele oppskrifter eller bare bildene på produktene du lager... Håper du ikke finner flere stjelere der ute!

Unknown sa...

Hei ! Følger flittig med på din blogg :) Imponert. Såg det var ei som hadde tatt æren for puffen. Klarte ikke dy meg så jeg skrev som kommentar :
Denne kommer fra frokennordseth.blogspot.no/2014/03/oppskrift-pa-puffottoman.html Hun lager mye fint ! :)
Følger spent med på hva ditt neste prosjekt er. Har planer om å lage meg en puff ;)
Mvh Svanhild

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita W. Gøthesen sa...

Makan til frekkhet!!! Skjønner godt at du blir sinna...

Unknown sa...

Hei dere! :-)

Tusen takk for kjempe fine ord..det varmer veldig!<3
Det finnes mye frekke folk som vil være som andre, og som blogger må jeg nok venne meg til at jeg kommer til og ha mange sånne opplevelser. Men jeg tenkte at det beste er å lage et innlegg om det og si ifra så folk kanskje respekterer meg..litt i alle fall ;-)

Det er jo en grunn til at jeg laget denne bloggen, og det er jo med tanke på videre fremdrift, kanskje få sponsorer og tjene noen ekstra kroner.. Og hvis da mange stjeler fra meg, da blir jeg fattig da..hehe ;-)

Selvom jeg ikke har funnet opp kruttet eller laget en bil som flyr så er jo ideen min, oppskriften og bildene er mine..og da er det frekt og legge alt det inn på sin egen side og si at det er sitt..

Men nå er jeg ikke sinna mer..hehe :-p
Det kommer en dag i morra også ;-)

Ha en god natt alle dere og sov godt :-D

Nye innlegg kommer...

-Lisbeth-

Anonym sa...

Jeg ble så motivert av bloggen din så nå skal jeg lage konsollbord. ikke slutt å legg ut!! Noen er og blir frekke, får ikke gjort noe med de. Tøft gjort av du som kommenterte;) Rett skal være rett.

Unknown sa...

Hei :-)

Tusen takk for det, så hærlig og høre!! :-D

-Lisbeth-

hill`s interiørblogg sa...

All ære til kreative mennesker som deg... Og som er villig til å dele med oss andre. Jeg henter mye inspirasjon fra deg og syns det er helt fantastisk det du lager. Skulle bare være rett og rimelig at man skulle linke til deg og gi deg æra for det man har kopiert og laget. Håper du vil fortsette med å inspirere oss her inne.
Klem.

Svein Ove Støvner sa...

Misunnelse er menneskets største drift !Men det er dårlig gjort å stjele fra deg !

Anonym sa...

Sett 'vannmerke' på bildene og oppskriftene dine.. Da kan de idet minste ikke klippe og lime bilder og oppskrifter... Det er så mange kipe folk der 'ute'... Stå på du lager mye fint,og ikke mins inspirerer😊