Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

22 april, 2014

Blomsterpotter!

Et lite påskeprosjekt... som var kjempe gøy å tegne, skru sammen, male og å pynte til slutt.. litt sånn puslerier på kjøkkenbenken ;-) Påsken går så fort og jeg har hatt så mange planer...som alltid(!).. skulle pusse alle vinduene i hele huset, vaske ned en del i 2'ndre etasje og pusse opp kontoret.. jaja, hva fikk jeg gjort?.. Joda, jeg fikk laget meg kommode og 2 potteskjulere..og kooosa meg med familien! <3


 Påsken er over for i år, men våren er kommet for og bli (håååper jeg!!) -men HEYY.. mister S. roper fra låven, han lager vår (her er det fortsatt 1 meter snø på plenen!), og vi skal rydde litt.. og det TRENGS!! ;-) -rydde, kaste, rydde mer, kaste mer..men vent..!.. planker..hmm, hva kan jeg bruke de til.. definitivt ta vare på!!...


Hvis det er ønskelig med oppskrift på blomsterpottene mine så skrik ut...
(så legger jeg selvfølgelig ut den..)


Og jaggu meg er det ikke snart helg igjen...
-kos deg i kveld, vær litt gæærn og gjør noe du ikke pleier å gjøre, kjenn at du lever!!

-Lisbeth-

6 kommentarer:

Svein Ove Støvner sa...

Dette er bare så fint ! Du er bare helt utrolig flink !

Unknown sa...

Å ja, vil ha oppskrift :) Disse var sååå lekre og et greit prosjekt å starte på for meg som er helt grønn på sånne ting.

Du er utrolig flink og har god smak.

Hilsen fra Anne-Lene A.

Christine sa...

Helt rå blomsterpotter! Oppskrift ønskes :-D

Liss Waldenstrøm sa...

Jeg håper veldig veldig at du legger ut oppskriften, for de var utrolig fine. Som alt annet du lager, og som jeg aldri får somla meg til, for jeg har jo så mye annet jeg også skal gjøre... hehe..
Lover at om jeg lager noe av det har lagt ut oppskrift på, eller om jeg kopierer noe av det du lager, så skal jeg linke tilbake til deg, selvføgelig :)
Ha en god natt.
Hilsen Liss Waldenstrøm

Shnaid sa...

Kjempefin blogg! Fikk masse inspirasjon! :D
Hadde ikke sagt nei takk til oppskrift på den finfine blomsterpotten. :)

Unknown sa...

Hei dere :-)

Tuusen takk for kjempe fine ord!! :-D

Oppskriften på blomsterpottene kommer i morra...

-Lisbeth-