Velkommen til min blogg

Jeg designer og snekrer mine egne møbler og legger ut bilder og trinn for trinn oppskrifter på de fleste tingene. Legger også ut diverse interiør, oppussing og litt om hverdagen min. Hvis dere bruker noen av ideene mine så link til bloggen min, det er ikke lov til å bruke bildene mine uten tillatelse og heller ikke teksten min! Jeg er også Frøken Nordseth på Instagram og kan også treffes på bisten75@hotmail.com, hvis dere har noe på hjertet. Alle bildene er tatt av meg hvis ikke annet er oppgitt. Noen av tingene jeg har laget kan også bestilles på egne mål... for pris kontakt meg på mail eller på facebook.

16 mars, 2014

Hei alle dere skjønne!

 
Ja...jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men...GOOSH!!..jeg smiiiler!! :)
Jeg lagde meg en blogg og håpet at noen ville syntes at interiør og hjemmesnekra (enkle) småmøbler av ei kjedelig husmor kunne være bittelitt interessant, men jeg hadde jo aldri forestilt meg at det kanskje finnes mange som meg der ute som elsker å lage ting og som også er over gjennomsnittet opptatt av interiør.
Spørsmål og kommentarer har haglet inn og jeg har svart så godt jeg kan...
Og jeg tenker for meg sjøl..fy søren så artig det er at flere vil prøve og kanskje bruke mine oppskrifter, helt utrolig og jeg er såå takknemlig for at dere finnes!

I morra tenkte jeg og legge ut bilder og litt forklarende tekst til det grove spisebordet jeg laget for 2-3 uker siden, og det har faktisk blitt favoritt møbelet mitt fordi det er tilpasset størrelse (litt høyere enn standard) og med 2 skuffer.
Jeg har ikke så veldig mange "underveis" bilder (fordi bloggen ble født forsent.. :-p), men jeg skal beskrive så godt jeg kan, og håper at noen av dere får inspirasjon og lyst til og lage ett selv...

Ha en strålende flott søndag!

-Lisbeth-

8 kommentarer:

Anonym sa...

hello!,I love your writing very a lot! proportion we
keep in touch extra approximately your post on AOL? I need a specialist on this area to solve my problem.
Maybe that is you! Having a look ahead to see you.


My web site ... coach outlet

Linn Iren sa...

Gleder meg til å se oppskriften din :D :D Blir nok aktuelt å lage et nytt spisebord her hjemme ;) Flink er du!! :)

MA`s verden ;-) sa...

Så knallbra blogg Lisbeth.....dette er spennende..Å så bra å dele oppskriftene med oss. ....takk og takk. Stå på;-)) klem

MA`s verden ;-) sa...

Så knallbra blogg Lisbeth.....dette er spennende..Å så bra å dele oppskriftene med oss. ....takk og takk. Stå på;-)) klem

Unknown sa...

Tusen takk Linn Iren! ;-) Jeg håper oppskriften er forståelig. Og send gjerne bilde hvis du lager deg..moro og se :-D

Unknown sa...

Tuusen takk Marianne! ;-) Det med blogg er så nytt, så det er mye jeg ikke skjønner enda..sånn som og følge andre og vise hvem jeg følger på bloggen.. Håper det kommer seg ;-)

Anonym sa...

God morgen. Likte stolene du har ved spisebordet. Kan jeg spør hvor disse er kjøpt? Og så lurer jeg på håndtakene du bruker, hvor kjøpes de? Ha en fin dag.
Marianne

Unknown sa...

Hei :-D

Stolene har jeg kjøpt på Bohus og håndtakene har jeg kjøpt på byggmix, men sånne regner jeg med dem har på de fleste byggevarehus ;-)

-Lisbeth-